МЕБЕЛИ. МЕБЕЛНИ ПРОДУКТИ. ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ.

 

Основни продукти и услуги, които предлагаме:

Кухня и кухненска мебел

Кухнята е мястото, където прекарваме не малка част от нашето ежедневие. Като продукт се отличава от останалите мебели със своята сложност и разнообразие. Поради този факт трябва да се съобразим с някои основни неща при избора:

Преди всичко друго кухнята трябва да е практична, функционална и отговаряща на ВАШИТЕ изисквания и пространство.

Важно също е и изборът на уреди за вграждане и механизми, за което ние ще ви помогнем за вземането на правилното решение. Не е за подценяване и изборът на аксесоари и принадлежности, които от една страна помагат в домакинската работа, а от друга създават стил и семеен уют.

За избора на материали и лакове, ние ще ВИ напътстваме и ще Ви предложим най-доброто и изгодно решение от най-добрите производители.

За вашата сигурност осигуряваме двугодишно гаранционно обслужване.

Мебели за трапезария

Трапезарията – мястото, където отпочиваме и се наслаждаваме на приятна атмосфера и семеен уют. Изборът на мебели става сравнително бързо. Желателно е изборът да бъде съобразен с интериора на останалата част от жилището ВИ.

Хол и холна мебел

Холът – мястото за релакс, забавления и незабравими вечери прекарани с добри приятели. Мебелите са много и разнообразни, като изборът им изцяло зависи от ВАШИТЕ желания, стил и пространство. Предлагаме ВИ богат избор на модели, а също така и нестандартни решения. Изработените от нас изделия се предлагат с две години гаранционно обслужване.

Мебели за спалня и детска стая

Спалнята – мястото, което ни зарежда с енергия. Изборът на модела до голяма степен зависи от големината на помещението, което сте избрали за тази цел. Спалните, които правим са изключително здрави, красиви и с богата цветова гама.

Детската стая подредена правилно дава възможност на Вашите деца да си създадат един техен свят, в който да се радват и забавляват. За тази цел ние ще ВИ предложим най-доброто за ВАС решение. Изработваме единични и двойни креватчета, свързани или не с ефектни и рационални стълби, гардеробчета, бюра, кътчета за игра и забава, секции.

 Стълби и парапети

Правилно подбраният вид и парапет на стълбата придава уникален стил и линия на ВАШИЯТ дом или офис. Стълбите, които изработваме са разделени на три групи.

Първата група включва стълбите изцяло направени от масивна дървесина, като парапетът може да е комбинация между дърво, стъкло и инокс.

Втората група включва стълбите, при които носещата конструкция е изработена от метал, след което се монтират стъпалата от масив.

Трета група са тези стълби, които предварително са излети от бетон, след което полагаме специална изолация и стъпалата от масивна дървесина.

Материалът,който използваме е задължително от масив, специално обработен и импрегниран преди заливането с двукомпонентен-полиоретанов лак на италианската фирма СИРКА.

Всякакви видове шкафове и гардероби, маси и други

Произвеждаме шкафове,гардероби,вградени гардероби,маси,тоалетки,скринове и други от масивно дърво,ПДЧ и МДФ. Не купувайте от посредници, поръчайте директно при производителя!

Градинска мебел

Дворът – кътчето, където през слънчевите дни прекарваме приятни часове в почивка, игри и забавления. Затова изборът на градинска мебел трябва да е съобразен с ландшафта и ВАШИТЕ изисквания и желания. За всичко това ние предлагаме наши продукти и можем да се погрижим.

Изработваме: маси, пейки, шезлонги, навеси, беседки, веранди, детски кътчета за спорт и забава, кашпи, мостчета, перголи, всякакви дървени конструкции и много други изненади, които ще задоволят напълно ВАШИТЕ представи.

Врати и портали

Изборът и моделът на врата или външна порта, говори много за стила и благосъстоянието на домакина. Вратите, които изработваме са шпервани, фурнировани и масивни. Изборът на модели и цвят е изключително богат.