КУХНИ ПО ПРОЕКТ, КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ И МОДУЛИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ

 

Кухненски шкафове и модулни кухни които предлагаме на строителни фирми

Продажби на едро на шкафове и модули за кухня

Във връзка с нарастващият интерес от Ваша страна към кухненските шкафове, кухни и кухненска мебел, които предлагаме ще се постараем да внесем яснота с няколко реда.

През годините на практика и съвместна работа с държавни учредения и строителни организации, фирмата ни придоби професионален опит и организация на труда, гарантиращи качествено изпълнение на Вашите поръчки за мебели.

Към този етап на производственият ни процес ние имаме капацитета да изработваме 120-140 броя кухни месечно / 1 брой = долен и горен ред кухненски шкафове с размери – 85/60/260см. + термоплот/, на цена 300-350 лева за линеен метър, като това не влияе на влияе на останалото производство.

Ще Ви улесним като подробно представим какво включва една кухня от типа стандартна кухня с дължина два метра и 60 сантиметра:

материалът,който използваме при изработка на кухненските шкафове е ПДЧ /kronospan/ -18 милиметра дебелина, пълна цветова гама

термоплотът е с дебелина 28 и 38 милиметра -12 цвята. /при желание от Ваша страна, всички кухни могат да бъдат изработени с термогръб, заместващ целият процес с лепене на плочки/

консумативи и обков използвани при кухните: изхвърлящи панти „Ferrari“ за вратичките, телескопичен водач за чекмеджетата, водобранна лайсна за термоплота

Примерно разпределение на една кухня:

Долен ред „А“-двоен кухненски шкаф за мивка 80 см. дължина, „B“ – двоен кухненски шкаф 80 см. дължина две врати, „C“-шкаф контейнер с чекмеджета 40 см. дължина, „D“ – шкаф за фурна 60 см. дължина. Горен ред „A1“ – двоен кухненски шкаф 80 см. дължина две врати от MDF рамка и стъкло, „B1“ – двоен кухненски шкаф 80 см. дължина две вратички по 35 см. и 10 см. ниша, „C1“-кухненски шкаф 40 см. дължина, „D1“ – кухненски шкаф за абсорбатор 60 см. дължина.

 

Всички кухни и кухненски шкафове, които предлагаме могат да достигнат до Вас и в сглобен вариант както следва: „A“, „B“, „C“, „D“, „A1“, „B1“, „C1“, „D1“.

Тук е мястото да споменем,че цената която Ви предлагаме от 300-350 лева за линеен метър долен и горен ред кухненски шкафове, по никакъв начин не е повлияна от кризата. Наш приоритет винаги са било и ще бъде тясното сътрудничество с Вас.

Също така трябва да се знае, че евтиното не означава некачествено, цената се определя от редица фактори. Количеството е определящият фактор, защото по този начин се оптимизират материалите при производството на кухни.

Друг фактор е моделът на кухнята, в предлаганият вариант кухнята е стандартна опростена без излишни механизми за вграждане, които при всички случаи биха оскъпили крайния продукт. Не за подценяване е и факторът – „статут на производствената база и нейният капацитет“, ние разполагаме със производствена база за производство на мебели от близо 1000 квадратни метра застроена и 1500 квадратни метра открита площ.

Поради факта, че разполагаме с всички дървообработващи машини и професионални програми – софтуер за мебели, ние можем да Ви предложим богат избор на модели не само на кухни и кухненски шкафове, а и на други мебели и мебелни продукти свързани с нашето ежедневие.

Надяваме се с тези няколко реда за оферта за продажба на мебели на едро и на дребно да сме Ви били от полза.