МЕБЕЛИ БОМАР ЕООД – ФИРМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ

 

МЕБЕЛИ БОМАР-БЪЛГАРСКИ МЕБЕЛИ

Ние сме екип с богат опит в производство на мебели от масив и ПДЧ.В дървообработващият бранш сме вече от 25 години,а името на фирмата е нашето ново лице.Разполагаме със собствена производствена база от 1550 квадратни метра застроена и 1000 квадратни метра открита площ. Намираме се в град София, в базата на бившото АПК “СРЕДЕЦ“ – квартал Симеоново, бул. Симеоновско шосе №233.Нашите специалисти могат да изпълнят от най-малкият до най-отговорният проект,свързан със Вашият вътрешен интериор и външен екстериор.Изпълняваме поръчки на територията на цялата страна.

 

МЕБЕЛИ БОМАР-МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА ,КУХНИ ПО ПРОЕКТ.

Специализирани сме в производство на мебели от масив,масивно дърво и ПДЧ необходими за Вашето обзавеждане с двугодишна гаранция.Ние Ви предлагаме,кухненско обзавеждане,дивани,мебели за спалня,шкафове и гардероби,дървени стълби,дървени врати,дървени маси и столове,обзавеждане за детски стаи,обзавеждане за дома,обзавеждане за магазин и заведение,обзавеждане за хотел,обзавеждане за аптеки и спа центрове,градински мебели,перголи и беседки,дървени порти и огради,дървени постройки.

Изработка на мебели. Мебелите, които изработваме са масивно дърво, масив от парен бук, дъб, орех, явор, ясен, череша, кестен и бяла мура.

Част от операциите на някои от изделията, които изработваме минават през ръчна обработка, което ги прави неповторими. Материалите, които използваме доставяме от фирми отдавна доказали се на Българския пазар, а байцовете, лаковете и боите са на италианската фирма СИРКА. Използваме също и натурални масла и твърда вакса за дърво на фирма OSMO което е гаранция за качество и стил.

За строителни фирми, държавни учредения, заведения, магазини и цялостно обзавеждане предлагаме специални цени и оферти за нашите мебели,дивани и матраци.

МЕБЕЛИ БОМАР-ДИВАНИ И МАТРАЦИ

Произвеждаме дивани за Вашият офис,хотел и дом.Холни дивани.

Предлагаме Ви едно лицеви матраци,двулицеви матраци,подматрачни рамки,френски легла и аксесоари.За повече информация вижте страницата ни за матраци на сайта ни.